Introduktion til Center for Urban Kunst.

Center for Urban Kunst arbejder aktivt for at den moderne urban kunst repræsenteres i Danmark. Centret arrangerer udstillinger i byrummet, skaber viden om urban kunst, og forsøger at skabe en bredere platform for de kunstnere der arbejder med kunst i det urbane rum i Danmark.

Her må du gerne ...

Her må du gerne ...

Center for Urban Kunst er opstået på baggrund af den udvikling urbankunst har været igennem i de internationale metropoler de seneste år. Urban kunst har udviklet sig til en langt mere kreativ kunstgenre og en selvstændig kunstform, der kan være med til at skabe liv, oplevelser og kreativitet i byrummet. En udvikling der ikke helt er slået igennem i Danmark endnu. Derfor vil centret arbejde aktivt på at sikre at den urbane kunst også udvikler sig i Danmark.

Centret vil bakke denne udvikling op, og give nogle bud på hvad urbankunst er, gennem oplæg, udgivelser og kuratering af udstillinger med urban kunst i byrummet.

Center for Urban Kunst er Århus baseret men urban kunst begrænser sig ikke kun til en by eller bydel, men kan også foregå i interaktion mellem flere byer, derfor arbejder centeret med de rum der egner sig til et givent værk. Center for Urban Kunst er et uafhængigt interesse center, der består af kunstnere, kulturmagere og højt specialiserede universitets akademikere. Centret stiller gerne viden til rådighed for intresserede.

Reklamer

Om Center for UrbanKunst

Center for UrbanKunst arbejder for at fremme kunst og kreativitet i det offentligerum.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s