Streetart workshop

Med LEGO skal landet (genop)bybgges
Det gælder om at omgive sig med farvestrålende og forskellige ting, når kreativiteten skal blomstre

En novembermorgen mødte 20 spændte HF-studerende op til HF-dagen 2012 på VUC i Aarhus. Center for Urban Kunst var inviteret til, at udforske billedkunstfaget og rammen for dette skulle selvfølgelig involvere gaden. Væbnet til tænderne med LEGO, spraydåser og Fluehuse-skabeloner, forvandlede Center for Urban Kunst VUC’s billedkunstlokale, til et produktivt arbejdsrum hvor idéer og inspiration fløj rundt som gnister.

Der blev udført adskillige LEGO reparationer på bygningerne udenfor og det nærliggende område og langsomt opstod også Fluehusekolonier rundt om i gårdmiljøet. Indenfor blev kreeret og sprayet flere stencils rundt om på skolen, bl.a. nye flotte batman/catwoman inspirerede toilet ikoner. Tak for indsatsen og tak for de fantastiske resultater.

Hvis nogen har lyst, så tag et smut forbi Bülowsgade 68 og se om noget af gadekunsten stadig er der. Gadekunst er jo ofte midlertidigt, hvilket også er det fine ved det.

Byer i højden Farverige byggeklodserGuldugle-skabelon, et kunstværk i sig selvTjeck Facebook-siden for mange flere billeder: VUC Aarhus Street Art 2012

Reklamer

Om Center for UrbanKunst

Center for UrbanKunst arbejder for at fremme kunst og kreativitet i det offentligerum.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Streetart workshop

  1. Thea siger:

    Jeg var en del af workshoppen og syntes at det var en fed og udfordrende oplevelse. Håber virkelig på flere arrengegementer som disse. Jeg lavede forresten den stensil med uglen. Det var Nice

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s