Center for Urban Kunst søger gadens ny blogger…

Center for Urban Kunst søger en fotograf og en skribent, der reportere fra byens rum, og finde alle de små gode historier der er på byens facader, i baggårde og pladser.

Center for Urban Kunst har 5000 medlemmer på facebook der nysgerrigt følger med i hvad der sker på gader og stræder. Bloggen beretter om urban kunst, og alle de kreative tiltag der sker i det urbane rum, og er en mulighed for at komme ud til et bredt publikum, af både private, men også offentlige og fag instanser.

Image

Bloggen er et aktivt format, med mange følgere, så det kræver en aktiv indsats at holde dem informeret om de nye tiltag, ideer og liv der er mellem husene. Det forventes at bloggen skal opdateres ca. en gang om ugen med inspirerende fotos og tekst.

De fleste reportagerne kommer hovedsagligt til at komme fra København og Aarhus, men der sker selvfølgelig også meget andet rundt om i landet der er værd at dække og fortælle om. Så vi søger både dygtige folk med base i København og Aarhus.

Center for Urban Kunst er et non-kommercielt interessecenter der bygger på frivilligt arbejde. Stillingen er derfor ulønnet men er en god mulighed for at eksponere sig overfor centrets samarbejdspartnere og de mange interesserede der følger centret. Du kommer til at samarbejde og sparre med centerets leder Nicolai Juhler, men levere et selvstændigt produkt i egen navn.

Er du interesseret kan du skrive til nicolai@creativeenterprise.dk for at høre mere, og søge stillingen.

Ansøgningsfrist: d.1.maj. Ansøgning med ideer, eksempler og/ eller motivering sendes pr. mail til nicolai@creativeenterprise.dk

Center for Urban Kunst arrangere workshops, udstillinger og formidler kontakt til kunstnere arbejder aktivt med byrum, på en kreativ og udfordrende måde. Center for Urban Kunst samarbejder med Dansk Byggearvs Byggerietshus, AND, Frontløberne og Kulturhovedstad 2017.

Centeret samarbejdesidste år med DR2 om at lever 6 street art workshops for begyndere, til programserien Guerilla Garterne. Programserien viste også flere gode klip fra vores store urban gardening satsning sidste år.

Reklamer

Om Center for UrbanKunst

Center for UrbanKunst arbejder for at fremme kunst og kreativitet i det offentligerum.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s